مسئول قرارگاه عمار منصوریه: امر به معروف مصداق صدقه دادن است
مدیر حوزه علیه منصوریه شیراز امر به معروف و نهی از منکر را به فرمایش پیامبر مصداق صدقه دانست و گفت: به دلیل محجور شدن این 2 واجب مهم در جامعه اکنون وضعیت شهر به گونه ای شده است که اگر شخصی امر به معروف ونهی از منکر کند مورد اتهام قرار می گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه منصوریه شیراز، حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا حدائق امروز در گردهمایی ائمه جماعات قرارگاه عمار مدرسه علمیه منصوریه شیراز که در سالن جلسات این حوزه برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام جواد(ع) اظهار کرد: حضرت می فرماید اعتماد به خدا بهای هر چیز گرانبها و نردبانی به سوی هر بلندا است.
وی در ادامه اضافه کرد: حضرت جواد(ع) سر پابرجا ماندن در مسیر الی الله را توکل به خداوند می داند، بنابراین اگر هر کاری می خواهیم انجام دهیم با توکل به خداوند باشد قطعا موفقیت را نیز به همراه خواهد داشت.
مسئول قرارگاه عمار منصوریه تصریح کرد: قرارگاه عمار هیچگونه بودجه ای ندارد و نه از نهاد دولتی حمایت می گیرد، از این رو با توکل به خدا، جمعی از طلاب حوزه علمیه منصوریه با دست خالی به صورت جهادی این قرارگاه را راه اندازی کردند و هر طلبه ای که دارای روحیه تبلیغی و جهادی است در این قرارگاه مشغول شده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر امروز قرارگاه عمار موفقیتی را در سطح استان و کشور کسب کرده است مدیون تلاش های جهادی طلاب و روحانیون این قرارگاه است، عنوان کرد: کار تبلیغی و جهادی پر خیر و برکت است، در همین راستا پیامبر(ص) می فرماید لَو أنَّ الصَّدَقةَ جَرَت على يَدَيْ سَبعينَ ألفَ ألفِ إنسانٍ، كانَ أجرُ آخِرِهِم مِثلَ أجرِ أوَّلِـهِم «كنز العمّال: 16197» اگر صدقه ميان هفتاد هزار هزار انسان دست به دست شود ، اجر آخرين نفرِ آنها، همانند اجر اوّلين نفرِ آنهاست از این رو شماطلاب قرارگاه عمار عامل رساندن کمک خیر به نیازمندان هستید ودر اجر وپاداش این امر خیر سهیم.
حجت الاسلام والمسلمین حدائق خاطرنشان کرد: دغدغه مقام معظم رهبری نیز طبق سیره علمای گذشته دستگیری از نیازمندان است، اگر امروز با فشار های اقتصادی که بر مردم وارد می شود پای انقلاب ایستاده اند بخشی از آن مقرون فعالیت های گروه های جهادی طلاب و روحانیون است.
وی در خصوص اهمیت صدقه افزود: اگر وسعت مالی برای کمک نداریم طبق بیان پیامبر(ص) تبسم و لبخند زدن به روی برادر دینی ثواب صدقه را دارد، مردم از این پاداش غافل هستند، کمک و کار خیر کردن مختص افراد ثروتمند نیست، از این رو امر به معروف و نهی از منکر نیز جزو کارهایی است که ثواب صدقه را دارا است.
مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز امر به معروف و نهی از منکر را به فرمایش پیامبر مصداق صدقه دانست و گفت: به دلیل محجور شدن این 2 واجب مهم در جامعه اکنون وضعیت شهر به گونه ای شده است که اگر شخصی امر به معروف ونهیی از منکر کند مورد اتهام قرار می گيرد.
وی در پایان گفت: عنه صلى الله عليه و آله : تَبَسُّمُكَ في وَجهِ أخيكَ صَدَقةٌ ، و أمرُكَ بِالمَعروفِ صَدَقةٌ، و نَهيُكَ عنِ المُنكَرِ صَدَقةٌ، و إرشادُكَ الرَّجُلَ في أرضِ الضَّلالِ لكَ صَدَقةٌ، و إماطَتُكَ الحَجَرَ و الشَّوكَ و العَظمَ عنِ الطَّريقِ لكَ صَدَقةٌ، و إفراغُكَ مِن دَلوِكَ في دَلوِ أخيك صَدَقةٌ «كنز العمّال : 16305» پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: لبخند زدن تو به روى برادرت صدقه است، امر به معروف تو صدقه است ، نهى از منكر تو صدقه است و نشان دادن راه به كسى كه راه بلد نيست صدقه است ، برداشتن سنگ و خار و استخوان از سر راه صدقه است، و خالى كردن آب از دلو خود به دلو برادرت صدقه است.