مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز خبر داد؛ کمک 8 میلیارد و پانصد میلیون ریالی قرارگاه عمار به نیازمندان
مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز با اشاره به کمک هشت میلیارد و پانصد میلیون ریالی به نیازمندان آسیب دیده از کرونا بر ادامهدار بودن کمکهای مومنانه نیز از سوی قرارگاه حوزه منصوریه تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه منصوریه شیراز، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا حدائق، مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز امروز، دوم دیماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، یكی از عوامل آرامش در قرآن را ایمان و عمل صالح برشمرد و گفت: قرآن كریم میفرماید كسانی كه ایمان دارند و اعمال صالح انجام میدهند، آرامش دارند؛ آنچه كه موجب خوشبختی و سعادت انسانهاست، ایمان به خداست.
حدائق با بیان اینكه امروز مشاهده میكنیم افراد بسیاری كه آسایش و رفاه دارند، اما آرامش ندارند و برعكس برخیها حتی در اوج بیماری، آرامش دارند، تأكید كرد: آرامش در پرتو بندگی و ایمان به خداوند ایجاد میشود نه در پرتو پول و ثروت، لذا اگر امروز دغدغههای دنیوی فراوانی داریم، به دلیل آن است كه دین نداریم.
مدیر حوزه علمیه مولیالموحدین(ع) شیراز یادآور شد: امام حسین(ع) فرمودند آنکه خدا دارد، همه چیز دارد و آنکه خدا را ندارد، هیچ ندارد و باید بدانیم این مسائل چشیدنی است نه توصیف کردنی و باید آن را درک کرد. اینکه امروز مردم اضطراب دارند، بهدلیل ضعف ایمان است.
وی با یادآوری سخن حضرت زینب(س) پس از واقعه عاشورا كه فرمودند ما رأیت الا جمیلا گفت: پیروزی از آن كسانی است كه خداوند از آنها راضی است و هر اتفاقی كه خدا از آن راضی باشد، زیباست.
حدائق اظهار كرد: در تاریخ داریم كه حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا هیچگاه به دلیل زندان رفتن و اسارت و شهادت نزدیكانش لب به شكایت نگشود اما در دو جا اعتراض كرد، یكی زمانی در مجلس ابن زیاد و دیگری یزید و هر دو مورد هم درباره حجاب بود كه چرا ایشان و سایر بانوان بنیهاشم را با این وضع در مقابل نامحرمان قرار دادهاند، اما زنان خود را پشت پرده نگه داشتند و اینها برای بانوان ما امروز درس است.
اخلاص؛ رمز محبوبت سردار دلها
مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز در ادامه به فرا رسیدن ایام سالگرد شهادت سردار سلیمانی اشاره كرد و گفت: انصافاً یكی از امتیازات این سردار شهید، اخلاص، ایمان و اعتقاد بوده است. کار وقتی برای خدا باشد، خداوند آن را بزرگ میکند و سردار سلیمانی در گمنامی وارد جبهه شده و خالصانه كار كرد و اگر كسی خالصانه برای خدا كار كند، خدا كار او را به ثمر میرساند.
وی بهترین خیر در زندگی برای هر انسانی را شهادت دانست و گفت: چیزی جز شهادت حق شخصیتی مانند سردار سلیمانی نبود كه مزد خود را به خوبی از خداوند گرفت.
حدائق یادآور شد: امام فرمودند خداوند روز قیامت معیار هر كسی را مانند خودش در جامعه قرار میدهد؛ یعنی امروز خداوند در جامعه مسئولان را تراز و میزان میكند و میزان اعمال یكی مانند من را طلبه قرار میدهد و میزان اعمال یك خبرنگار را خبرنگار دیگری، لذا سردار سلیمانی هم میزانی برای مسئولان و فرماندهان ماست.
مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز گفت: در جنگ فرماندهان ما همیشه به نیروها میگفتند بیایید یعنی خودشان در متن بودند و دیگران را دعوت میكردند و اینگونه نبود كه بگوید بروید و چنین فرمانده و مدیری موفق نخواهد شد، لذا این درسی است كه مدیران ما هم باید به آن توجه داشته باشند كه خودشان باید در متن كار باشند.
وی، آرامش مثالزدنی سردار سلیمانی را در جبهههای نبرد با داعش حاصل ایمان دانست و گفت: سردار سلیمانی وسط جبهه نماز اول وقت خود را ترك نكرد و شهادت چنین شخصیتی هم تحول بود و بدون اغراق بینظیرترین تشییع جنازه تاریخ برای سردار دلها رقم خورد بهطوری كه در شهرهای مختلف عراق و ایران دهها میلیون نفر برای استقبال از پیكر این شهید بزرگوار حضور یافتند.
حدائق در بخش دیگری از سخنان خود به در پیشرو بودن سالروز حماسه ۹ دی نیز اشاره كرد و گفت: حماسه ۹ دی، یكی از مهمترین روزهایی است كه توسط مردم در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شد بهطوری كه كارشناسان به آن انقلاب سوم میگویند.
وی با بیان اینكه مردم در ۹ دی تمام از انقلاب و ارزشهای آن حمایت كردند و با این كار مسئولیت مسئولان سنگینتر شد، گفت: مسلماً هر كسی به سهم و وسع خویش باید برای از نظام اسلامی و ارزشهای آن دفاع كند.
تشریح فعالیتهای قرارگاه عمار در ایام كرونا
مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز در ادامه به تشریح فعالیتهای قرارگاه عمار این حوزه در ایام شیوع كرونا پرداخت و گفت: این قرارگاه از سال ۹۳ بهمنظور خدمت به قشر محروم جامعه تشكیل شد و طی این سالها اقدامات بسیار خوبی هم در مباحث فرهنگی و هم كمك به نیازمندان توسط این قرارگاه انجام شده است.
وی، شناسایی خانوادههای نیازمند و آسیبدیده از شرایط كرونا، تهیه و بسته بندی و توزیع ۱۱ هزار بسته معیشتی طی ۷ مرحله میان نیازمندان، طبخ و توزیع ۲۰ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان شیراز و مناطق محروم، توزیع ۵ هزار اقلام بهداشتی میان اقشار آسیبپذیر، توزیع ۵۰۰ بسته آموزشی و لوازمالتحریر، پرداخت كمك هزینه نقدی به مبلغ 850 میلیون تومان به خانوادههای آسیبدیده از كرونا، تشكیل ۱۵ گروه جهادی طلاب برای ضدعفونی معابر، منازل، مساجد و حسینیهها، تهیه ۴ سری جهیزیه ویژه زوجهای بیبضاعت، تهیه ۴ سری سیسمونی جهت فرزندان متولد در این ایام، توزیع ۶۰ هزار عدد نان میان نیازمندان، تهیه و توزیع ۳ تن آرد بین نیازمندان اطراف شیراز و تعمیر و بازسازی منازل به ارزش ۶۰ میلیون تومان را از جمله اقدامات قرارگاه عمار طی ایام شیوع كرونا برشمرد.
به گفته حدائق، برپایی طرح چهارشنبههای رضوی كه هر هفته چهارشنبه شبها ۵۰۰ پرس غذا تهیه و میان نیازمندان و كارتنخوابها توزیع میشود، برگزاری دورهها و جلسات حلقه معرفت كانونهای فرهنگی تحت پوشش قرارگاه عمار در فضای مجازی و حضور مبلغین در این عرصه، حضور فعال طلاب قرارگاه عمار بهعنوان همیار بیمار در بیمارستانهای كرونا جهت كمك به كادر درمان، برپایی مجالس مذهبی در دو ماه محرم و صفر مناسبتها در ۲۵ مسجد و حسینیه تحت پوشش قرارگاه عمار با رعایت پروتكلهای بهداشتی، برپایی جلسات مذهبی و حضور فعال در فضای مجازی توسط سایت حوزه، تبلیغ هفتگی در نقاط محروم اطراف شیراز توسط ۸۰ مبلغ قرارگاه در ۴۰ نقطه، تهیه ۲ دستگاه تبلت جهت آموزش دانشآموزان نیازمند و حضور فعال طلاب قرارگاه عمار در تغسیل و نماز و دفن اموات كرونایی از دیگر اقدامات این قرارگاه طی ایام شیوع كرونا بوده است.
وی همچنین با تصریح اینكه حوزه علمیه منصوریه با قدمت ۶۰۰ ساله یكی از افتخارات و سند تشیع شیراز است، گفت: این مدرسه در طول تاریخ منشأ خیر بوده است اما متأسفانه حق مطلب آن ادا نشده است.
مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس در ادامه سخنان خود، كار خبرنگاران و رسانهها را كار پیغمبران و انبیای الهی توصیف كرد و گفت: انبیاء الهی نیز گفتارهای الهی را بین مردم پخش میكردند.
وی با تأكید بر اینكه خبر حق و تربیتكننده كه سبب انتشار آن باشیم، بسیار ارزشمند است و اگر كسی به واسطه یك خبر متحول شد و زندگیش تغییر كرد، برای هر دو دنیای انسان كفایت میكند، از خبرنگاران خواست تا از این فرصتی كه در اختیار دارند استفاده كند.
حدائق همچنین یاد حضرت زینب كبری(س) كه این ایام مصادف با سالروز ولادت ایشان بود را گرامی داشت و گفت: شاید برجستهترین شخص در واقعه عاشورا كه هم تأثیرگذار و هم تأثیرپذیر از امام حسین(ع) بود و اهداف سیدالشهدا(ع) را دنبال كرد، حضرت زینب(س) بود و به تعبیر افراد بسیاری اگر حضرت زینب(س) و حضرت سجاد(ع) در واقعه عاشورا نبودند، بنی امیه نامی از عاشورا باقی نمیگذاشت.
مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس با بیان اینكه حضرت زینب(س) در ابعاد مختلف اسوه هستند، آن حضرت را شخصیتی توصیف كرد كه فهم و علم را در پرتو بندگی خداوند كسب كرده است و افزود: حضرت زینب(س) زمانی كه در كوفه و مدینه بودند، منزلشان محل مراجعه زنان برای تعالیم قرآنی و معارف اسلامی بوده است.